De technologie van de Smartboards

Ten eerste is Smartboard een patentvrij merk. SMART technologies is een bedrijf dat smartboards produceert. En er zijn andere concurrenten die een aanraak gevoelige whiteboard produceren voor educatief gebruik.

Er zijn verschillende variaties maar in principe projecteer je wat er op een computerscherm staat op een speciaal wit bord dat gevoelig genoeg is om aangeraakt te worden met de hand en te schrijven met speciale markers.

Er is vaak software die wordt geleverd waarmee je werk kan opslaan wat je met het smartboard hebt uitgevoerd. Opgeslagen werk, spelletjes, video’s etc. De software biedt niet specifiek functionaliteiten aan die niet ergens anders beschikbaar zijn. Maar bied wel alles wel aan in een geïntegreerd pakket.

Producten voor het onderwijs

Smart biedt een groot aanbod aan leermiddelen waarvan is bewezen, dat deze middelen helpen bij het leren. De producten zijn eenvoudig aan te sluiten in elke klas en zijn ontworpen om te werken met de nieuwste technologie. Smartboard producten zijn eenvoudig te gebruiken en leerkrachten maken er snel en efficiënt gebruik van.

Smart Technologies is een van de grootste fabrikanten ter wereld van interactieve whiteboards en zij hebben de term Smartboard bedacht. Smart is ook de leider in het uitbrengen van andere innovatieve opleidingen voor het onderwijs en het bedrijfsleven inclusief andere interactieve displays, student response systems, interactieve borden, camera’s, enz.

Een Belangrijke opmerking:

Een SMARTboard is een whiteboard gemaakt door smart technologies. Hoewel veel mensen verwijzen naar interactieve whiteboards als smartboards, zijn ze zeker niet hetzelfde. Een ‘Smart Board’ is een product gemaakt door Smart Technologies.

Hier bij Touch board verkopen wij alle merken van interactieve whiteboards en we helpen klanten een oplossing voor hun budget te vinden. Wij verwijzen naar Smartboard Smart Technologies als de Toyota Cambry van de White board wereld. Het is erg populair, bied een goede prijs en heeft een groot aantal populaire functies binnen de industrie. Echter wil in de werkelijkheid niet iedereen een Smart Board of wil zelfs liever een middenweg van een Whiteboard.

Notebook Software

Bij een Notebook Software interactieve Whiteboard van Smart technologies zit een van zijn populairste software pakketten inbegrepen: Notebook. Dit is ontworpen voor het gebruik in scholen of het pakket: Meeting Pro. Dit pakket is gemaakt voor klanten in het zakenleven. Beiden software pakketten zijn compatibel met zowel PC als Mac. Met behulp van Smart Notebook kunnen leerkrachten lesplannen en ideeën delen. Smart heeft ook een website genaamd Smart Exchange waarin leraren over de hele wereld kunnen samen werken en alles is gesorteerd op onderwerp, rang en op bestandstype. Smart heeft ook spelletjes voor kinderen die kunnen worden afgespeeld op uw interactieve Whiteboard. Ondanks al deze geweldige functies is het belangrijk om op te merken dat smart jaarlijks onderhoud vergoeding voor alle software rekent.


Tags :

Geef een reactie

19 + vier =